Cookies og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden bruger 1 cookie

Cookiename            Provider                  Type         Expery

__cfduid                   addtoany.com          HTTP       1 year

 First found URL: https://nauticat.dk

Cookie purpose description: Used by the content network, Cloud flare, to identify trusted webtraffic.

Initiator: Script tag, page source line number 121

Source: https://static.add toany.com/menu/page.js

Data is sent to: United States (adequate) 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

BESTYRELSEN:

Ved optagelse i bestyrelsen, vil man blive lagt ind på fanebladet BESTYRELSEN på hjemmesiden, her vil

  • navn
  • mobil nr. 
  • E-mail 
  • billede

blive oplyst, ønsker man ikke dette rettes der henvende til: Betinaellegaard@live.dk

MEDLEMSLISTEN:

Når man bliver medlem i Nauticat Club Danmark, giver man samtidig tilladelse til at blive oprettet i et medlemsregister som bestyrelsen og web ansvarlig har adgang til. Disse oplysninger bliver ikke videregivet til andre. Ved udmeldelse vil disse oplysninger blive slette af listen.

  • Navn
  • Email
  • Adresse
  • Telefon /mobil
  • Hjemhavn 
  • Bådnavn

 Medlemsflåden

Medlemsflåden vil ligge offentlig tilgængelig på forsiden af vores hjemmeside. Når man bliver meldt ind, modtager man en formular hvor man aktivt skal tage stilling til hvilke oplysninger man ønsker at have med på medlemsflåden. Denne formular er samtidig en samtykke erklæring for det enkelte medlem.

Hvis man ønsker oprettelse i medlemsflåden får man tilsendt en formular. Denne formular udfyldes og sendes tilbage til den email som er oplyst nederst på formularen.

Situationsbilleder kan offentliggøres uden samtykke i medfør af persondataloven.

Foreningen må offentliggøre situationsbillder af medlemmer med henblik på at beskrive foreningslivet, herunder træf, arrangementer, generalforsamling. Billederne offentliggøres på forskellige medieplatforme som foreningens hjemmeside, facebook.

IP- adresser

Disse funktioner opsamler IP adresser på hjemmesiden.

Wordfence  - sikkerhed og firewall

Jetpack – besøgsstatistik

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Personoplysninger vedr. medlemsliste samt medlemsflåden, bliver slettet ved udmelding eller hvis man selv retter henvendelse og ønsker at blive slettet

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ikke personoplysninger.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: betinaellegaard@live.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

 Nauticat club Danmark                    Webansvarlig:
Strandvejen 141                              Betina Ellegaard
3300 Frederiksværk                         Hedevej 30, 1. sal
Telefon: 42 49 32 32                        5771 Stenstrup
Email: lonedilleng@gmail.com           Email: betinaellegaard@live.com

Dataansvarlig: Nauticat club Danmark