Forårstræf Samsø

Beretning om forårstræf Samsø

Mandag 11.5. Sejlede Wild Cat fra Holbæk Marina med ankomst Odden havn kl 19 for sejl. Butterfly/agter vind til Hundested og en kraftig bagbord vind op til 14 m/s på nordsiden af Sjælland til Odden.

Tirsdag 12.5. Afgang 0630 med ankomst Ballen havn kl 13 desværre kun 2 timer for sejl rest motor. Under overfarten blev det til 1/2 times fiskeri i total vindstille.  Blev ved ankomst mødt af 3 Nauticat's AQARIUS, MELEAN og BRISANNE som bød på dejlig kaffebord. En behagelig aftale blev indgået med havnefogeden med lidt rabat på havnelejen. Aftensmaden stegt flæsk blev indtaget på restaurant Dokken i fællesskab. Resten af aftenen blev fordrevet ombord på bådene.

Onsdag 13.5. Formiddags øl på kajen. Kaffebord på Wild Cat. Dorte kom med færgen 2030 og påmønstrede Wild Cat til fuld mandskab.

Torsdag 14.5. Kl 10 opstart af træf med formiddags dram på kajen for dem der var mødt. Besøg af kalkovnen og by vandring. Fælles kaffebord på kajen hvor vi havde inviteret Amelia og Flemming med som var sejlende i en NC 39 fra Kalundborg. Senere på aftenen under grillning blev de meldt ind i vores klub. I løbet af dagen ankom KATIANA, ESPANSIVA, LUSICAT, MATHEA og DUUS kom lige præcis til at grillen var klar. En lidt kold grill aften og vi trak ned i bådene og fortsatte hyggen.

Fredag 15.5. Kl 10 formiddags dram på kajen i solskin. Samme rundtur så de sidste ankomne kunne fornemme den stor by Ballen. Lidt fælles frokost på kajen. Fælles kaffebord nu også med hjemmebag fra ESPANSIVA og rabarber kage fra BRISANNE. Nu var der kommet en NC43 JECANA fra Århus med Urban og Catarina ombord. De blev behørig budt på kaffe og kage og deltog senere i grill festivas. Efter den velkomst ønskede de at være aktive medlemmer af vores eksklusive klub. Igen blev grillen tænd og i det gode vejr blev det sent på kajen/bænkene.
Lørdag 16.5. Sejlede en del af bådene grundet udsigt til dårlig vejr resten af weekenden. Vi DUUS, KATIANA, ESPANSIVA og Wild CAT mødtes hos DUUS til formiddags møde. ESPANSIVA bød på eftermiddags kaffen og restaurant Dokken trak igen med dejlig mad. Aftenen sluttede med drinks på WILD CAT.

Søndag 17.5. Formiddags møde på KATIANA for den hårde kerne af sejlere. Træffet er slut for denne gang, 9 både trodsede vejret og kom. 2 nye medlemmer var delvis med til træffet.

Resten af deltagerne sejler mandag morgen

Tak for en hyggelig træf. Ses på vandet i løbet af 2015
Turudvalg, Jørgen Duus og John